Verkrijgbaarheid

Bierliefhebber

Als consument kunt u onze bieren vinden bij lokale slijters en supermarkten. Uiteraard vind u de bieren ook in de horeca. De betere café’s en restaurants in Noord-Limburg schenken altijd wel een Bier van De Klep.

Horeca Ondernemer

Als ondernemer wilt u uw gasten natuurlijk verwennen met het beste van de regio. De bieren van De Klep mogen in de (Noord-)Limburgse Horeca natuurlijk niet ontbreken. Hansen Dranken uit Linne is onze hoofd verdeler. U kunt zich tot hen richten via: verkoop@hansendranken.nl of 0475-438470. Natuurlijk komen wij graag bij u langs voor een kennismaking.

Vrijwilligers

Wij zoeken vrijwilligers die willen helpen bij tal van zaken. Gezien de maat van de brouwerij hebben we niet het budget voor elke taak een medewerker aan te nemen. Denk aan klussen als het verpakken van het Bier. Misschien vind je het leuk om met je (gepensioneerde) vrienden als koperpoetsersgilde te fungeren. Of wellicht ben jij die persoon die heel graag rondleidingen geeft door de brouwerij en aansluitend misschien ook een proeverij van De Klep bieren kan verzorgen.

CROWDFUNDING

HOERA!
Crowdfunding 200% behaald!

We hebben maar liefst € 200.000 euro opgehaald met onze crowdfunding. Wij bedanken onze 181 (!) investeerders. Dankzij hun hulp kunnen wij o.a. de naamsbekendheid van de brouwerij in Noord-Limburg vergroten en extra voorraad produceren, zodat wij aan onze nieuwe en trouwe klanten sneller kunnen leveren. Kortom, met de investering kunnen we alle puntjes op de i zetten.